SABER admin

Old Motorcycle Association

U bent hier

Jéhonville cancelled !!

Door OMA op 7 augustus, 2014 - 10:27
Tags: classic race
Omwille van verschillende redenen werd het ons in het verleden onmogelijk gemaakt om nog echte wedstrijden op het circuit van Jéhonville te organiseren. We beslisten dan om deze verder te organiseren op de circuits van Saint-Hubert en later te Mettet maar ook daar was de opkomst eerder pover.
Ondanks het afnemende aantal deelnemers waren er toch een niet onbelangrijk aantal onder jullie die terug naar Jéhonville wensten te komen. Daarom werd beslist om in plaats van wedstrijden enkel demonstraties te organiseren voor oude voertuigen op dit oude circuit van Jéhonville, maar ook nu is de interesse bedroevend pover uitgevallen.
De dato 5 augustus waren er amper 35 inschrijvingen voor de Historic Motor Ardennais van 30 en 31 augustus komende. We hadden zeer sterke twijfels dat U tegen de uiterste inschrijvingstermijn van 20 augustus alsnog met 120 deelnemers zou aantreden, zijnde het minimum aantal om dit evenement te kunnen organiseren.
U zal begrijpen dat wij onze clubkas niet kunnen riskeren voor een evenement dat dreigt te mislukken en dat vernietigend zou kunnen zijn voor onze VZW.
Daarom hebben wij beslist een definitief einde te stellen aan de mooie en lange geschiedenis van de organisatie van de Historic Motor Ardennais.
Desondanks zullen we ons blijven toeleggen op het oudste onderdeel van de historische motoren geschiedenis zijnde het toerisme.
Bedankt voor al die prachtige jaren die wij mochten beleven in uw gezelschap en we hopen U erug te mogen zien op andere circuits zoals Chimay en Gedinne….
Met droefheid in het hart,
« Het team van MCC#41 »
web ontwikkeling: saber studio